hozzászólások

  • attesz86: Sziasztok, nekem ez a repülés tetszik: youtu.be/MyyTdi8RK9E A hajtóműről bővebben: www.hunjettur... (2011.04.09. 13:57) Hatejamo hét - Nem esik le!
  • wagnergabesz: Üdv.! Én vagyok a Gerle építője. A műrepülő vitorlázó, még hajtóművel sem tudja túllépni a 15-20... (2011.04.04. 20:11) Hatejamo hét - Nem esik le!
  • Sutheo: Nekem az volt a leggázabb amikor apám fiestájában (2006-os a kocsi) kellett izzót cserélni. Az els... (2010.10.30. 23:57) Milyenek a mai autók egy szakember szemével?
  • ColT: @J.G.: A melóhelyemen ingyenes a parkolás (ipari övezet). A melóm meg megköveteli, hogy rohangássz... (2010.10.24. 01:02) Parkolówestern - SZÍVj!
  • Kifordított kacagány: @J.G.: a hely az enyém, meg a tiéd, közterület. a mi pénzünkből épül és a mi pénzünkből tartják ka... (2010.10.20. 09:14) Parkolówestern - SZÍVj!
  • Utolsó 20

várható időjárás

DeLuxe videók

Partnereink

Rendezvény

Parkolówestern - SZÍVj!

2010.10.07. 10:10 | IPK | 18 komment

Címkék: pécs kórház parkolás

Rég bosszantott annyira föl bármi, mint minap a Pécsi Szívcentrum előtt. Feleségem édesanyjának már egy ideje rakoncátlankodik a szíve, gyógyszert szed rá és rendszeresen kell járnia ellenőrző vizsgálatokra. Pénteken aztán jött a telefon feleségemtől, hogy bennfogták. Elég zűrös heteim vannak a munkahelyemen, egy pályázattal küszködök és nyakunkon egy háromnapos partnertalálkozó, akad bőven tennivaló. Elmúlt már hat óra, mire sikerült elszabadulnom és összeszedni a családot, hogy meglátogassuk anyósomat. A rövid beszélgetés után indultunk haza, apósom pedig megkérdezte, hogy merre parkolunk. Mondtam neki, hogy itt, az épület előtt, mire ő visszakérdezett, hogy vettünk-e parkolójegyet. Először azt hittem, hogy viccel az öreg, mi a fenének vettem volna. Távol vagyunk a belvárostól, itt egészem biztosan nincs automata. Aztán kimentünk és láttam, hogy komolyan gondolta az öreg. Bizony ott állt büszkén az autósok legnagyobb ellensége a parkoló közepén. Cifra káromkodások próbálták meg elhagyni a számat, de mivel kicsi lányunk is velünk volt, visszafogtam magam. Apósom a kórházzal szemben lévő kavicsos-földes parkolóban állt, állítólag ott is szedik a jó magyar forintokat a parkolásért cserébe. Hazáig dünnyögtem az autóban, igazán pofátlan dolognak tartottam, mert nyilvánvaló, hogy itt semmi másról nem szól az egész, mint a gyógyulni vágyók lehúzásáról.

 

Pécs egyik legnagyobb egészségügyi létesítménye ez, a négyszázágyasnak becézett klinika és a szívcentrum, jó messze a belvárostól. Két busszal lehet megközelíteni, a belvárosból a 30-as járattal, ami viszonylag gyakran (10-15 percenként) jár. Pécs legsűrűbben lakott részéről, Kertvárosból pedig az 55-ös busszal, amiből óránként jön 1-2 átlagban és az is szakaszhatáros, vagyis nem váltható rá vonalbérlet, és ha úgy van, mint régebben volt, akkor elvileg két jegy kell, hogy Kertvárosból a Kürt utcáig lehessen vele utazni. (ez lehet, hogy változott azóta, amióta utoljára utaztam rajta, a PK Zrt. oldalán nem találtam erre vonatkozó információt) A lényeg, hogy megközelíthető tömegközlekedéssel is, de elég sokat kell utazni, vagy buszra várni, ha ezt választjuk. 

Szóval mennénk a kórházba, de a parkolásra kifizethetjük a gatyánkat is. Egy kivizsgálás a szívcentrumban nagyjából fél nap, óránként 200 Ft-al számolva egy ezres simán megvan. Aztán vegyük anyósom esetét. Van autójuk, van jogosítványa. Tegyük fel, hogy autóval megy a kivizsgálásra, ahol közlik vele, hogy innen ugyan nem megy pár napig sehova, mert gáz van. Mama ilyenkor telefonál, hogy gyorsan vigye valaki haza az autót és közben rohangál le a köntösében a kis drótokkal a testén dobálni az automatába az aprót. Nonszensz. 

Én mondom, barátságtalan, aljas húzás ez a városunk részéről. Ismét mondom, nagyon messze van a létesítmény a belvárostól, semmi sem indokolná a parkolóóra jelenlétét. Illetve egy valami mégis mégpedig az, hogy sok beteg és sok látogató fordul itt meg, akik ha kell, akár fizetnek is a parkolásért, csak, hogy láthassák szerettüket, vagy, hogy felírják nekik a gyógyuláshoz szükséges gyógyszereket. Ilyen embereket lehúzni pedig pofátlanság.
 
A közeljövő autói - szerintem...

2010.10.04. 10:10 | Pálfilaci | 24 komment

Címkék: jövő auto benzin autószerelő diesel szervíz

Igen nagy bajban vagyok, mert ezer dologról írhatnék, s időm kevesebb, s sokszor azt se tudom kit- s mi érdekel. Így a témaválasztás szabad... Igazából a tudás (ha Robert M. Pirsig-től vehetek gondolatot) egy folyóhoz hasonlít. Folyik a medrében, hordalékot hoz (felesleges információt), s ezért egyre szélesedik, sekélyesedik. Hát az internet - és nemkülönben a mai oktatás - pont ezt teszi. Egyre nehezebb a lényeges információt megtalálni, annyi felesleges hírt kapunk. Minden médiából ontják ránk a híreket, mindenki tudja a tutit, a másik meg hülye, mert a másik véleménye nem igaz. Meghát a legjobb a legnagyobb a giga, mega, vega. Köszi Amerika, sokat tanultunk tőletek.

Hogy miért is tartok ilyen szokatlan bevezetőt? Hát, ennek oka van. Ugyanis a jövőkeresés, a jövő illetve a közeljövő járműve is ilyen elméleti kérdés. Minden gyár fejleszt valamit, s előbb-utóbb valaki, valamit sikeresen továbbfejleszt, mert valami merőben új - forradalmi változás következik be. De mi van, ha ez nem mostanában lesz? Úgy értem nem egy, kettő vagy öt év. Mert az AIDS gyógyszerére is várunk például egy ideje, pedig a vírus ismert...


· 1 trackback

Golf...extrákkal

2010.09.30. 12:50 | Sanyi. | 40 komment

Címkék: volkswagen golf használtautó nepper dealer autóvásárlás

Elég meredek hetünk van IPK kollégával. A nagy rohanás közepette mesélte egyik munkatársam a következő sztorit.
 
Hónapokon át kínlódott, hogy találjon valami „B verziós” autót, a rohangálós Lupo 3L mellé. Mivel az asszony, és a gyerek használná valami ne túl harapós dolog kéne. Legyen olcsó, valamennyire pakolható, és takarékos. Ja, meg német.


Elvis él!

2010.09.29. 17:50 | IPK | 2 komment

Címkék: jeep elvis angéla death wobble

Nem tudom ki terjeszti, de szárnyra kapott egy rosszízű pletyka, miszerint a rock királya, Elvis Presley meghalt. Na most ez legalább akkor marhaság, mint az, hogy ember járt a holdon. (arról hallottak már?) Az aranytorkú, rongylábú zseni nem csak, hogy él, de még kiváló egészségnek is örvend olyannyira, hogy egyik kedvenc időtöltése közben sikerült lencsevégre kapnia ismeretlen amerikai tudósítónknak. Akinek kétségei lennének a sofőr kilétét illetően, figyelje csak meg a kerekek mozgását és a király lábtechnikáját az alábbi videókon. 

 

Ugye, hogy teljesen egyértelmű a dolog? Létezne erre egy áltudományos magyarázat is, bizonyos Death Wobble nevű jelenség, de ez nettó baromság. Mindenki tudja, hogy Elvis autóbolond volt és igazi patrióta, kézenfekvő hát, hogy miért egy bizonyos amerikai autómárkánál fordul ez elő leggyakrabban. Bizony. A király manapság Jeep-el jár.
Kedves olvasók, tessék figyelni az utakat! A király bárhol felbukkanhat.
 
Forgalomszűrés 2.0

2010.09.27. 13:30 | Sanyi. | 15 komment

Címkék: vélemény pécs parkolás parkoló

Újabb hír jelent meg a Pécsi Hírek hasábjain, miszerint „újabb terveket, elképzeléseket vár az önkormányzat annak a kidolgozására mi módon lehetne szabályozni az autósok behajtását Pécs forgalomcsillapított övezetébe.”


Egy Renault tulaj naplója

2010.09.26. 10:10 | IPK | 21 komment

Címkék: tuning alfa szopóálarc renault 19 r159

Ma végre sikerült megvennem álmaim autóját. Egy meseszép Renault 19. Háromajtósnak hívják, én kupénak fogom, mégis csak menőbb. Van egy szép fekete kupém. Csajokról lepotyog a bugyi, ha meghallják az irgalmatlan hangú kipufogót, meg komoly zenét benne. Gyorsan le is töltök valami jófajta partyzenét...

Ma láttam egy ugyan ilyen színű R19-et. Egy anyuka vezette. Volt benne gyerekülés meg minden. Épp a Tesco parkolóban pakolta bele a brokkolit meg az ásványvizet. Azt hiszem kellene valami ütősebb szín az autómnak. Valami olyan, amilyen biztos nem jön szembe az utcán.


Megvan a szín. Metál-narancs lesz. Jocó megmutatta ma a színmintát, nagyon odabasz. Hétvégén vittem egy kört a görög csajt (a haverok csak Rózsa Sándornak hívják, nemtom miért), aztán meg megmutattam neki is a színkártyát. Nagyon bejön neki.


Kész a fényezés, jobb lett, mint gondoltam. Sokkal jobban kihangsúlyozza a spoilerek formáját, mint a fekete. Az összes pénzem elment, de megérte. Amikor kinézek az ablakon és meglátom a parkolóban a sok ezüst, meg fekete autó közt, az felér egy orgazmussal.

Ma voltam diszkóban. A parkolóban láttam egy ugyan olyan színű Calibrát, mint a 19-em. A görög csaj smárolt benne valami takonnyal. Legszívesebben feltéptem volna az ajtót és pofánverem a srácot, de le volt falazva a kilincs. Nincs mese, kell még valami tuning.


Ma láttam valami amerikai autót. Az is kupé volt, mint a Renault. Hatalmas lángnyelvek voltak rajta. Olyan kell nekem is. Jocó mondta, hogy a tetováló szalonos srác szokott csinálni airbrusht is. Azt hiszem holnap leugrok és megbeszélem vele, Úgyis fel akartam varratni a nyakamra azt a kínai szöveget, amit nemrég láttam.


Kész van. Rohadt életbe, mennyire vagány lett a vas! Ez a csávó egy kibaszott Picasso. Este megyünk dizsibe a spanokkal, ma tuti becsajozok.

Megint ott volt a Calibrás. Csak tátotta a száját a csákó. Oda is jött megnézni a vasat. Látszott a szemén, hogy mennyire irigyel érte. Kerestem a görög csajt is, de nem volt vele. Aztán később láttam, valami szar digó fosban smárolt egy sráccal.


Kiderítettem, milyen autó volt, amiben láttam a görög csajt. Alfa 159. Hiába csak egy szar olasz autó, az eleje nagyon bejön. Jobban tetszik, mint a Renault-é.


Beszéltem Jocóval, azt mondta, ismer valami arany kezű lakatost, aki át tudná úgy alakítani az autóm elejét, hogy olyan legyen, mint az Alfa. Eladtam pár cuccot, meg kértem fatertől zsét, aszem belevágok.


Alakul a kicsike. Ma voltam a kasztnisnál, már most sokkal gorombább. Ha kész lesz, nagyon ütős lesz.

Sajnos a kasztnizás elvitte az összes lóvémat. Még faternak is lógok, el kell menjek nyáron dolgozni, hogy legyen zsém fényezőre. Még így is megfordulnak utána az emberek, hogy nincs telibe fújva.

Kész van! Imádom. Nagyon, nagyon egyedi. Annyira goromba, hogy percekig remeg a félelemtől mindenki, aki látja. Egész lassan mentem haza, hogy mindenki jól megnézhessen. Délután találkoztam a görög csajjal, elvittem egy körre. Aztán este meghúztam a hátsó ülésen. Ez az autó egy muffmágnes.

Tegnap beállt mellém a pirosnál egy 159-es alfa. Csávó átszólt, hogy hol alakíttattam át az Alfám hátulját R19-es formájúra. Meg akartam adni a kasztnis számát, de csak röhögtek és elmentek.

Ma észrevettem valami repedést a motorháztetőn. Egészen apró, nincs gáz.


Gáz van, kezd lejönni a gitt a motorháztetőről. Ráadásul, ha jobban megnézem a szín sem stimmel ott, ahol a frissen fújt rész találkozik az eredeti festéssel. Nem tudom mi tévő legyek. Egy fillérem sincs már és faternak is lógok. Srácok szerint el kéne adnom.

Meghirdettem az autót. Ezerötszáz Eurót kérek érte. Srácoktól ma kaptam ajándékba valami fura ruhát, most azt hordom.


 
Nézz az ég felé...

2010.09.25. 10:10 | Sanyi. | 8 komment

Címkék: lol malac utcán láttuk

Figyelem! A következő poszt tartalma alkalmas a nyugalom, és főleg a gyomor egyensúlyának megzavarására.


A hét lúzere

2010.09.23. 19:10 | Sanyi. | 28 komment

Címkék: internet átverés autóvásárlás baromállat autóeladás

Az alábbi hír jelent meg a bama.hu hírportál címlapján:

Interneten akart autót venni egy beremendi férfi a napokban. Lecsapott egy jó ajánlatra, e-mailben szerződött, és azonnal elutalt 1,3 millió forintot egy külföldi számlára.

Pár napot várt, klikkelgetett, majd rájött, hogy azt sem tudja, kinek, milyen számlára utalta el a pénzt, az eladóval azóta sem tudott beszélni. A férfi berohant a rendőrségre, feljelentést tett, szeretné visszacsinálni az egészet.

Hmmm…


Hatejamo hét - Flower Power

2010.09.23. 15:00 | Sanyi. | 1 komment

Címkék: fegyver napóleon hatejamo mordály

Hehe!

Azért egy régi mordállyal virágot kilőni, olyan mint hippi ruhában kitaposni egy oldschool muscle car belét. 

...ésss...

 
Hatejamo hét - Makett profiknak

2010.09.23. 10:10 | IPK | Szólj hozzá!

Címkék: mini lol makett hatejamo

A HATEJAMO-n nem csak nézegethettük a makettokat, vásárolni is lehetett szinte bármilyen típusú repülő, autó, motort - kicsiben.

Úgy tűnik, olyan is akadt, aki kicsit túlzásba esett.


 
Hatejamo hét - Red Alert

2010.09.22. 15:00 | Szofideluxe | 1 komment

Címkék: kiállítás szu 27 hatejamo nemesikle

Szintén orosz szokás volt régebben, hogy tudatták az új típus létét, de nem mutatták meg. A nemesikle srácok között úgy néz ki él még ez a beidegződés, de a Szofi ügynökeinek szeme előtt semmi sem maradhat titokban.

Találtunk egy titkos felvételt a Szu-27 gyakorló repüléséről!
Hatejamo hét - Nem esik le!

2010.09.22. 10:10 | Sanyi. | 25 komment

Címkék: modell kiállítás rc a 10 mb 339 sugárhajtómű hatejamo f 5

Vasárnap jutottam ki végül a Hatejamora. Marcival mentünk, így miután belefutottunk az Ismeretlen Pécsi Költőbe – aki épp egy Afganisztánt is megjárt zászlóssal diskurált –, rögtön a külső kiállítótér felé vettük az irányt, ahol nemesikle.hu standja állt.

A nemesikle egy Pécs környéki RC repülő modellező alakulat, akik - mint egy valós század - a Pécs-Szilágy bázisreptéren települnek.


Hatejamo hét - Feltámadunk! Fel! Támadunk!

2010.09.21. 15:00 | Szofideluxe | Szólj hozzá!

Címkék: német veterán tank tigris csata hatejamo

DÉL-MAGYARORSZÁGI PARANCSNOKSÁG jelenti:

A pécsi körzetben lövészeink komoly német ellenállásba ütköztek. A veszteségekről információ nem áll rendelkezésre. Az egység vezetői, csak egy filmhiradós felvételét tudták eljuttatni hozzánk az eseménykről. 

Később a kezünkbe jutott egy külsős beszámoló is. Ezt itt láthatjátok.
Hatejamo hét - A rejtély

2010.09.21. 10:10 | Sanyi. | 1 komment

Címkék: mobil poén extra hatejamo npóleon

Átható tekintettel nézett a vezér – sokan mondták róla, hogy a legdaliásabb vitézek is beleremegnek nézésébe -, a parancsnokok némán álltak a sátorban. Kint hideg volt, bent ropogott a tűz. A császári és a cári seregek igencsak kemény harapófogóba fogták a franciákat. Rossz hírek érkeztek a csatamezőről. A távolban, mély buffanásokkal szóltak az ágyúk – mindenki Bonaparte parancsát várta.


Hatejamo - Expo

2010.09.20. 14:30 | IPK | 9 komment

Címkék: modell veterán expo pécsmassif hatejamo

Igazából nem voltam túl lelkes, mikor barátaim szóltak, hogy lesz ez a kiállítás. Modellek nem az én világom, maketteket építeni szeretem, nem nézegetni, haditechnikával hadilábon állok és gyanítottam, hogy veterán járműből sem lesz óriási a felhozatal. Aztán végül mégsem bántam meg, hogy kilátogattam, sőt, másnap ismét elmentem körülnézni és érdekes módon, pont az fogott meg legjobban, amire épp nem számítottam. Úgy beszéltük Sanyival, hogy szombaton én megyek ki, vasárnap Ő. Dagiszabi barátom épp itthon volt, Őt is érdekelte és Sittyiék is jelezték, hogy jönnének, barátokkal mindig vidámabb egy ilyen eseményen részt venni.


 
A bejáratnál rögtön egy katonai G Mercibe botlottunk, éreztem, hogy itt elvesztünk. Merci is, terepjáró is, Szabi számára a legkedvesebb párosítás.


Hatejamo - Nyitány

2010.09.20. 10:12 | Szofideluxe | Szólj hozzá!

Címkék: megnyitó hatejamo

A Technika Ünnepének fő látványossága a nemzetközi hagyományőrzők által eljátszott három csata, a Pécs Pláza melletti hatalmas füves területen.
A csatákat és a csatolt kiállítást, egy a város főterén rendezett katonai dísz-szemle előzte meg. Itt a jelenkori parancsnokok adták át a hadszínteret a római seregeknek, majd a Napoleon Bonapartenak, és végül a II. Világháború hőseinek.

Köszönet „videokontarnak”, a műért!

Mi is ott voltunk, és a következő pár napban, megpróbáljuk elmesélni mit láttunk. Érdemes figyelni majd a blogot, mert néha bedobunk majd egy-két extra posztot is;)

 
Űrkorszakba lép a Pannon Volán!

2010.09.18. 10:10 | Szofideluxe | 11 komment

Címkék: közlekedés bkv volán busz pannon

Ezt komolyan mondom, szinte alig hiszem. A BKV botrányok, és a tömegközlekedési egyen-csóróság korában, ez hihetetlen. Ha ezt tényleg megcsinálják, és nem fullad botrányba, akkor le a kalappal!

"A Pannon Volán Zrt. sikeresen pályázott régiós elosztású európai uniós forrásokra, és 655 millió forintos támogatást nyert el új elektronikus jegy- és bérletkiadó, illetőleg utastájékoztató rendszerének kiépítésére. A cég 172 millió forintos saját forrással járul hozzá az összességében 827 millió forintos fejlesztéshez.

– Az új rendszer keretében a sokat utazók részére első körben harmincezer chipkártyát bocsátunk ki. Tulajdonosaiknak nem kell sorban állniuk az elővételi jegypénztárakban, hanem saját internetes felületeikről, otthonról, munkahelyről, vagy a központi buszpályaudvaron erre a célra kihelyezett automatáról tölthetik fel kártyáikat. A menetrend szerint közlekedő autóbuszokon pedig ugyancsak automata leolvasó győződik meg arról, hogy jogosan utazik-e az illető – avatott be a rendszer gyakorlati részleteibe Micskey Tibor, a tömegközlekedési cég termelési igazgatója..."

Bama.hu

Zseniális. Az igaz, hogy kicsit nagy testvér szagú a dolog – mert tulajdonképpen csak a PV rendszerébe kell bejutni, és máris tudják merre jársz -, de ha úgy vesszük kényelmes. Nem kell papír cetlikkel rohangálni, jegyért szaladni zuhogó esőben a gyerekkel, ha jön a busz, meg ilyenek.

Ha lesznek hozzá high-tech buszok, akkor egye bassza…
 

…Szerintetek?
 
A kép

2010.09.17. 12:22 | IPK | 15 komment

Címkék: kopasz mr t toyota avensis

- Ez horkol baszod, csapott az asztalára a kopasz és gúnyos vigyorral az arcán Mr t- felé fordult.
- Megmondtam neked, hogy elaludt, látod? Talán még a nyála is folyik.
Mr T ideges volt a fogadás miatt. Úgy látszik a kopasz, ellen sosem tud nyerni. Legutóbb is, mikor fogadtak, hogy a motoros csávó meg meri-e pöcsözni a főnök féltve őrzött bögréjét, a haja bánta. Néha még ma is hátranyúl, hogy lófarokba fogja, aztán ha látja, hogy figyelik, úgy tesz, mintha csak a tarkóját akarná megvakarni. Egykedvűen nyúlt az íróasztal fiókjába és kivette a képet, majd odadobta a kopasz asztalára.
- Nesze, nekem úgy sem ért sokat.


Örvendjünk feleim! - Chevy Aveo teszt

2010.09.16. 14:00 | Sanyi. | 42 komment

Címkék: teszt chevrolet aveo chevy használtteszt

aveo, avere - üdvözölve van, örvend pl. Ave, Maria! Ave, Caesar!

Nagyon benne vagyunk a használt autó tesztekben. Én is autóvásárláson töröm a fejem. Van is egy elvem ezzel kapcsolatban, mégpedig az, hogy szarnak nem adunk pofont. Ez esetemben azt jelenti, hogy nem kell ugyanaz pepitában, tehát felfelé kell lépni.
Sok mindent nézegettem úgy 900.000 Ft körül. Egész jó vasakat lehet kapni ebben a szegmensben, koruk általában 10-15 év. Saját jellemhibámból kifolyólag szinte csak japán autókat nézegettem. Mazda Xedos 9 Mitsubishi Sigma, cápa Galant, Nissan Maxima…

Aztán úgy esett hogy jelenlegi kocsimat nagyszervizre küldtem, és valami kellett. Kézenfekvő volt - hogy mivel csereautó nincs, bérelni pedig elég meredek -  a családból kérek kölcsön valamit. Mostoha apámnak ugyan van céges kocsija de egy MPS3-ast elkunyerálni megint csak almás-deres. Édesapámnak azonban nem kellett a sajátja,  így került 3 napra alám egy 1.4-es Chevrolet Aveo, mai posztunk sztárja. 

Elöljáróban álljon itt egy rövid jellemzés a forgalmazó weboldaláról:

"Chevrolet Aveo – praktikus társ a nagybetűs Élethez.

Fedezze fel a Chevrolet új, praktikus és stílusos Aveo modelljét. Kiemelkedően alacsony fogyasztása (5,5 l / 100 km, vegyes fogyasztás) és teljesítménye csak ízelítő a sok jóból. Tágas és jól alakítható: az 5-ajtós Aveo egy igazán jó vétel megfizethető áron."


Apa örül, anya örül, mindenki örül.

2010.09.15. 10:10 | IPK | 239 komment

Címkék: volkswagen tanács autóvásárlás v6 sharan

Nemrég írtam egy négygyermekes családról, akik autót keresnek. Nos úgy néz ki, hogy megtalálták. Tisztelt hölgyeim és uraim, Horváth Úr megvette élete második autóját, ismét csak egy Volkswagent. Mert, hogy az első egy bogár volt, nem mondtam még?


Fünfkirchen Tuners - Waresz

2010.09.15. 10:10 | Sanyi. | 2 komment

Címkék: wartburg utcán láttuk pécsmassif fünfkirchen tuners waresz

Igazából ezzel a géppel szerintem igazán nincs baj.

Sőt! Odabasz:)

Ok. Poénnak jó...
Terror Pécsett

2010.09.14. 10:10 | Sanyi. | Szólj hozzá!

Címkék: kiállítás tank pécs2010 hatejamo

Emlékeznek még Winkli kiautóblogos posztjára. Ott minden kiderült a technikáról, de mi láttunk is egy igazi tankcsatát, úgyhogy bemelegítés képpen megmutatjuk. Igazi vérre menő harcot vívott egy-egy német és amerikai páncéloshadosztály, ügyesen használva a sporttáska és szerszmosláda alkotta tereptárgyak adta fedezékeket.


A felvételt, a hét végén Pécsett rendezett „HATEJAMO – A Technika Ünnepe” rendezvényen készítettük,

...és láttunk más nyalánkságokat is.

Hamarosan comingout!
Hotelek, Szálláshelyek - A süppedés

2010.09.13. 10:10 | Sanyi. | 2 komment

Címkék: utazás hotel szállás gellért

Akinek megkívánja a hivatása, esetleg szeret világot látni, az sokat autózik. Aki sokfelé jár, az általában hotelban, motelban alszik. Lowtyoval sem vagyunk másként. Munkánk során menni kell, megköveteli a beosztás. Gokartos Petiék sokat járnak versenyekre, így ők is keresztül-kasul bebarangolják az országot. Így jött az ötlet, hogy megírjuk a helyeket ahol megszállunk, így próbálva meg ötletet és adatbázist  adni a mi kedves olvasóinknak, sorstársainknak.

Nem is nagyon húznám, csapjunk rögtön a leves közepébe! A múlt hetet a Hotel Gellértben töltöttem.


Bér gokart kontra verseny gokart

2010.09.12. 10:10 | Gokartos Peti | Szólj hozzá!

Címkék: verseny trükk pálya gokart vezetési bérgokart

Szeretnék nektek egy-két okos tanáccsal szolgálni a gokartozással kapcsolatban.
Van itt két lehetőség, a bér-gokart, és a verseny kart. Sokan azt hiszik a két történet ugyan az, pedig igen nagy a távolság a kettő között.

vs.


Hiba a mátrixban!

2010.09.11. 09:00 | Szofideluxe | 5 komment

Címkék: játék esemény promo

Csütörtök este lőttem ezt a képet:

Na, mi a hiba benne?

Ja, és hogy hogyan került oda, és miért?

Megfejtés ITT!

Ezt meg a Nördöknek: